Radiobingoen går som normalt og røvern er på topp!
Jan Roger og Odd Terje er klare for bingo

Radiobingoen går som normalt og røvern er på topp!

Radio Rjukans radiobingo går som normalt onsdag 18. mars og i ukene som kommer. Det er fortsatt gode muligheter til å vinne Røvern på 100 000 kroner.
Radio-nytt
Kyrre Dahl
Publisert : 17.03.2020 09:40

Radio Rjukan har fått mange spørsmål de siste dagene om radiobingoen og vi kan bekrefte at det blir radiobingo som normalt også i disse krise-tider. 

Neste omgang spilles onsdag 18. mars og det er fortsatt fullt mulig å få tak i bingo-blokker. Ifølge bingogeneral Jan Roger Næset er alle de vanlige utsalgs-stedene åpne. Blokkene selges i diverse matvarebutikker og kiosker i Tinn. 

Forbudet mot arrangementer i Tinn gjelder ikke radiobingo så lenge lytterne sitter i hver sin bolig og spiller. I Radio Rjukans lokaler sitter bingogeneralene Odd Terje Mathiesen og Jan Roger Næset i hvert sitt studio, så det hele skulle være rimelig trygt, også for korona-smitte.  

Det er forøvrig fremdeles 5 røvertall og røver`n er på 100.000 kroner på Radio Rjukans radiobingo onsdag 18 mars. Røvertallene er 21 - 26 - 46 - 56 - 65.

Størst gevinst i forrige omgang, gikk til Kåre Andersen med 3.000 kroner. Berit Midtgard og Merete Nordby vant 1.000 kroner hver.. Lykke til!

Følg med på Radiobingoens egen Facebook-side for oppdatert informasjon om bingoen: 

RADIO RJUKANS RADIOBINGO PÅ FACEBOOK
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS