Begrenser antall gravide og svangerskapsomsorg
Illustrasjon

Begrenser antall gravide og svangerskapsomsorg

På grunn av korona-pandemien vil Tinn kommune begrense antall gravide på helsestasjonen. Men, det vil bli tilbud både til gravide og svangerskapsomsorg.
Lokal
Kyrre Dahl
Publisert : 17.03.2020 15:00

Melding fra Tinn kommune: 

Tilgjengelig helsestasjon – og svangerskapsomsorg på Rjukan helsestasjon.


Det er behov for å begrense antall gravide, foreldre og barn på helsestasjon. Vi er derfor nødt til å avlyse eller utsette ulike typer avtaler. Foreldre, barn eller gravide som trenger nødvendig oppfølging må gjerne ta kontakt per telefon slik at vi kan avklare hvordan vi kan hjelpe deg.

HELSESTASJONEN:

All kontakt med helsestasjonen skal være etter avtale. Kontakt oss på telefon 35082950 om du har spørsmål eller trenger å snakke med en helsesykepleier.

Diverse kontroller, møter, gruppekonsultasjoner blir utsatt inntil videre. Aktivitet vi har på helsestasjonen per i dag er:

- Hjemmebesøk for nyfødte, gjennomføres på helsestasjonen

- 6 ukers kontroll med lege

- Barnekontroller med vaksinasjon

- HFU, helsestasjon for ungdom vil være oppe onsdager fra 14.30 – 15.30.

Gi oss beskjed for timeavtale!

SVANGERSKAPSOMSORGEN:

Gravide som har timeavtale blir kontaktet av jordmor per telefon. Gravide som har behov for konsultasjon får det etter avtale med jordmor.

Gravide kan ringe jordmorvakt som er bemannet hele døgnet telefon 90963150. For andre spørsmål ta kontakt med Rjukan helsestasjon på telefon 35082950.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS