Vil lage frivilligbank i Tinn
Solspeilet

Vil lage frivilligbank i Tinn

Kan du hjelpe andre i denne vanskelige situasjonen? Det jobbes nå med en frivilligbank for å bistå for eksempel eldre og andre. Samtidig stoppes støttekontakt-virksomheten i Tinn.
Lokal
Kyrre Dahl
Publisert : 19.03.2020 19:36
Sist oppdatert : 19.03.2020 19:44

Rjukan Frivillisentral har startet mobiliseringen av frivillige som kan hjelpe eldre personer med handling, vedbæring og følge opp mange av de som sitter ensomme rundt i Tinn

- I disse "Koronatider" blir hverdagen snudd på hode for ganske mange. Dagene kan bli lange, kjedelig og litt skumle. Frivilligsentralen ønsker å lage en frivilligbank med mennesker som har lyst og mulighet til å bidra for andre i denne perioden, står det i en melding fra Tinn kommune. 

Det som trengs kan være handling, bære inn ved for eldre, ta en telefon til noen som er ensomme - eller bidra med hva det måtte være.

Send en melding eller ring på 46818311. Det vil bli gitt "opplæring" i forhold til smittetiltak osv. 

Sjekk også: https://rjukan.frivilligsentral.no/

Samtidig stoppes Støttekontakt-aktiviteten i kommunen: 

 - På grunn av situasjonen med risiko for Corona-smitte, ber vi om at all støttekontaktaktivitet stoppes inntil videre, skriver Tinn kommune, som vil komme tilbake med beskjed når aktiviteten kan gjenopptas.

Kommunen har ringt rundt og fått tak i flere, men ikke alle. Derfor denne beskjeden. Har du spørsmål, kan du ringe koordinerende enhet på 41 700 504
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS