Tinn Energi setter ned nettleien

Tinn Energi setter ned nettleien

Tinn Energi reduserer nettleien med 30 % helt fram til sommeren, på grunn av koronapandemien
Lokal
Kyrre Dahl
Publisert : 20.03.2020 18:20
Sist oppdatert : 20.03.2020 18:29

 - Kjære kunde. Tinn Energi AS ønsker å bidra i en vanskelig tid på grunn av Covid-19 pandemien, slik starter en melding som har gått ut til strømkunder i Tinn. 

- Vi reduserer nettleien med 30 % i perioden 23.03.2020 til 30.06.2020, opplyser Tinn Energi.

Reduksjonen gjelder alle kunder, både privat og næring. 

Mer informasjon finner man på www.tinnenerginett.no

Samtidig er det også reduksjoner i strømprisen. På grunn av store endringer i kraftmarkedet er det besluttet å redusere Tinnpris fra 49,375 øre/kWh til 38,12 øre/kWh inkl. mva gjeldende fra 01.04.2020.  For bedrifter med næringskode 05-33, gjelder Tinn Industri.

Tinn energi forteller videre at de opprettholder vakt og beredskap i Tinn kommune.

- Vi jobber med å overholde de myndighetspålagte restriksjonene vi har fått, om å ikke være en spreder av koronavirus, opplyser Tinn Energi.

Tinn energi nettavdeling innførte fra torsdag ettermiddag i forrige uke, restriksjoner for sine montører.

 - Dette går i hovedsak ut på at vi ikke jobber sammen i  flere lag og ingen felles møteplasser utover det som er nødvendig, melder energiselskapet. 

Kundekontakt skal være minimalt. Derfor henstiller Tinn Energi alle til å vise stor forsiktighet med arbeid langs våre kraftlinjer og kabelgrøfter.

- Skogrydding og vedproduksjon, sammen med graving av grøfter kan gi skader på våre anlegg som må utbedres, og som gjør at vi ikke kan opprettholde de restriksjonene som vi har nå. Dette kan igjen medføre redusert beredskap ved større hendelser i nettet.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS