Stor interesse for å låne hytte på Gausta
Skjermdump

Stor interesse for å låne hytte på Gausta

Satvir Singh Parmar fra Drammen bestemte seg for å låne ut hytta på Gausta i påsken til folk som bor i Tinn, det ble svært populært
Lokal
Kyrre Dahl
Publisert : 30.03.2020 21:14
Sist oppdatert : 30.03.2020 21:22

Det er for lengst innført et nasjonalt forbud mot å overnatte på hytter som er utenfor egen bostedskommune. Dette gjelder til 13. april, men det er ikke dersom sagt at hyttene i Tinn må stå tomme. 

Fredag la Satvir Singh Parmar fra Drammen ut følgende innlegg på Facebook-gruppen Rjukan og Tinn i framtida

Hei!

Selvom vi ikke kan bruke hyttene våre i påsken, så trenger de ikke stå ubrukt. Dere med fast bosted Tinn, har jo anledning til å være på Gausta - gitt sosial distanse osv. Og selv om kanskje skisporene ikke gås opp, så kan man sikkert labbe rundt og nyte det som værmessig kan bli en strålende påske.

Vi har aldri lånt ut Singhsbu før, men er det dugnad så er det dugnad. Hvis en fin barnefamilie med ansvarlige voksne har lyst til å komme vekk fra innlåsning i egen bolig nerri dalen, kan dere ta kontakt for å låse dere inn i ei hytte oppe i høyden. Ta kontakt på PM.

Oppfordringen går naturligvis også til andre hytteeiere som kunne tenke seg tilsvarende.

Stay healthy and nice!

I dag kunne NRK avsløre at Parmar har fått mange henvendelser fra folk som ønsker å låne en hytte i egen kommune, altså fra Tinn-folk. Han har bestemt seg for hvem som får låne hytta hans.

Valget falt på en barnefamilie i påskeuka og en hardtarbeidende alenemor til helgen etter påsken. Han er ikke bekymret for å låne hytta ut til fremmede.

– Jeg stoler på folk, sier Parmar til NRK. 

I Facebook-gruppen skriver Parmar selv: 

Jøje meg Folkens! Jeg har sittet back2back idag med jobbmøter på video og hjemmeskole for barna og himmel og hav - her var det myyyye kjærlighet. Takk! 🙏

Tenker jeg fikk opplevd at selv godhet(styranni) også kan vokse eksponensielt. Akkurat slik jeg kjenner Rjukan/Tinn. Ble skikkelig glad og nesten litt rørt jeg nå!
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS