Kommunestyremøte på Teams sendes på Radio Rjukan
Fra et tidligere kommunestyremøte

Kommunestyremøte på Teams sendes på Radio Rjukan

Kommunestyret i Tinn avholder møte digitalt i ettermiddag og kveld. Selv om det ikke skjer noe i rådhuset kan du høre dette på Radio Rjukan fra kl. 16.
Politikk
Kyrre Dahl
Publisert : 07.05.2020 14:49
Sist oppdatert : 07.05.2020 16:08

Det er straks klart for det aller første kommunestyremøtet etter Korona-viruset satte Norge og Verden i unntaks-tilstand. Derfor sitter også politkerne i Tinn hjemme hos seg selv for å hindre smittespredning. Men, kommunen må drives videre, nå med digitale løsninger.  

Dette er første gang et kommunestyremøte i Tinn gjennomføres via Teams, som gjør at representantene kan se ordfører og hverandre på hver sin skjerm. 

- Vi har testet løsningen tirsdag, og inviterer RA og Radio Rjukan med på møtet , men vi får dessverre ikke konferanseløsningen vi bruker for kommunestyret på nett, da det ikke kommuniserer, opplyser Erik Bråthen.
Dermed blir det ikke mulig for Tinn kommune, RA og Radio Rjukan å videooverføre møtet på sine nettsider.

Men selv om møtet ikke blir nettoverført, vil Radio Rjukan sende møtet over lokalradioens frekvenser på FM. Det blir som i "gamle dager" med bare lydoverføring av møtet.

- Vi regner med det skal gå greit, selv om det er første gang for oss også å overføre via Teams, sier ansvarlig redaktør Ole Jon Tveito. Han og RA-redaktør Torfinn Skåttet får bli med på møtet som observatører, naturligvis uten talerett.

- Jeg vil tro at dette skal gå greit, men det er alltid spennende med ting som ikke er gjort før, mener Tveito.

Møtet torsdag 2. april starter klokka 16.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS