Snart klart for røvertallbonanza

Snart klart for røvertallbonanza

Røvern har nå vært på topp så lenge at den snart bare må ut. Kanskje går den allerede i morgen, onsdag før skjærtorsdag. Kjøp bingobonger og bli med på radiobingo her på Radio Rjukan!
Radio-nytt
Kyrre Dahl
Publisert : 07.04.2020 19:34
Sist oppdatert : 07.04.2020 19:45

Det er radiobingo hver onsdag kl. 20 på Radio Rjukan og det er det også denne uka. Røvern er fortsatt på 100 000 kroner og det er hele 5 røvertall, så mulighetene til å bli "rik" er mange. 

Det er sjeldent Røvern blir stående på topp så lenge som nå og går den ikke ut denne uka så setter vi alle kluter til fra neste uke, med røvertallbonanza. 

- Vi har i bingoens historien bare hatt én røver som har stått lenger, og nå skal den ut. Så da blir det røvertallsbonanza fra neste onsdag. Når jeg nå sier dette, så går den sikkert nå på onsdag, sier en av to bingogeneraler Jan Roger Næset til RA, som også synes dette med radiobingo er morsomt. 

Det ble faktisk omsetningsrekord på radiobingo i forrige uke og dette har RA også fått med seg: 

 - Det er tydelig at folk setter pris på at det finnes et kulturtilbud som radiobingo i disse korona-tider, men det avgjørende her er vel at Røvern fremdeles er på topp, sier Næset til RA.

Alle inntekter av radiobingoen går til driften av radiostasjonen og i disse dager opplever Radio Rjukan som mange andre medier at annonseinntektene svikter, derfor er vi svært takknemlige for alle som støtter lokalradioen ved å spille radiobingo. 

Uke 15 er det siste uken med 5 røvertall og røver på 100.000 kroner. Røvertallene er 2 - 11 - 30 - 47 - 87. Størst gevinst forrige uke gikk til Anita Fluksrud med 4.150 kroner. Solveig Lofthus og Einar Hermansen vant 1.000 kroner hver. Denne uke er lykkeliten-tallet 8. Lykke til!

Radiobingo på Radio Rjukan onsdager kl. 20. Bingobonger fås kjøpt i butikker og kiosker i hele Tinn
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS