Nå er det like før Røvern går!
Jan Roger Næset og Odd Terje Mathiesen renser halsen før sending

Nå er det like før Røvern går!

I morgen blir det superomgang i Radio Rjukans radiobingo. Nå har Røvern ligget på topp lenge og dermed er det klart for Røvertall-bonanza. Sjansen for at noen stikker av med 100 000 kroner er svært stor!
Radio-nytt
Kyrre Dahl
Publisert : 14.04.2020 16:17
Sist oppdatert : 14.04.2020 16:30

Hver onsdag kl. 20.00 sitter Odd Terje og Jan Roger klare i studio for å spille radiobingo her på Radio Rjukan. Det gjør de også i morgen og denne uka er det hele 9 røvertall og Røvern er på 100 000 kroner!

Du som spiller ofte kjenner til dette, men for deg som er ny er dette en unik anledning til å bli med, det er nemlig nesten helt sikkert at Røvern går denne uka. Hvorfor vi sier det? Jo, nå har Røvern ligget så lenge at vi veldig gjerne vil dele den ut. 

Røvern bygger seg først opp til 100 000 kroner, med et røvertall. Er det ingen som klarer å sikre seg Røvern blir det etterhvert to røvertall, altså dobbel sjanse til at noen vinner. Slik fortsetter det til 5 røvertall, som vi har hatt de siste ukene. Men, når ikke det holder heller, "dobler" vi til hele 9 røvertall. Det skal ikke mye matematikk-kunnskaper til for å forstå at mulighetene for at Røvern går denne uka er ganske enorm. Og, det er det den skal. 

Denne uka, onsdag 15. april er det altså røver-bonanza med hele 9 røvertall og røver på 100.000 kroner. Hoved-røver er da med på 3 rekker på alle 4 bladene og røvertallet er tallet som ender på 6. Altså 6 - 16 - 26 - 36 - 46 - 56 - 66 - 76 - 86. Lykke til!

Bingobonger får du kjøpt i butikker og kiosker, men du bør være rask, for det meldes allerede om stor interesse for å bli med denne gangen. Alt av overskudd fra bingo-omsetningen går inn i driften av lokalradioen for Tinn, her er det ingen kapitalinteresser som tar pengene ut av kommunen!

 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS