Nå blir det kaldt igjen
Foto: Lars Gunleiksrud

Nå blir det kaldt igjen

Etter en uke med nesten sommerlige temperaturer er det på tide å finne fram de varme klærne igjen. Er vi riktig uheldige kommer det til og med snø i neste uke.
Natur/Vær
Kyrre Dahl
Publisert : 26.04.2020 11:08
Sist oppdatert : 26.04.2020 11:17

Shorts og t-skjorte har nærmest vært obligatorisk den siste uka, der gradestokken har nærmet seg 20 varme grader, men nå er det all grunn til å bytte ut badetøyet med en varm genser eller to. 

Neste uke blir det svært surt sammenlignet med den uka vi nettopp har opplevd og ifølge Yr kommer maksimumstemperaturen til å ligge mellom 4 og 6 plussgrader på Rjukan, og enda noen grader kjøligere på Skinnarbu.  

Mandag blir den tristeste dagen da det er meldt en solid dose regn i Vestfjorddalen, ikke ekstreme mengder men det ser ut til å bli mellom 5 og 10 mm nedbør. Denne nedbøren kan komme som sludd eller snø på fjellet. 

Det kan også komme noen dråper nedbør seinere i uka og det som kommer på nattestid kan føre til at bakken blir hvit, også på Rjukan. 

Gråvær kommer til å prege hele uka, med en eller annen solstråle innimellom. Det blir litt varmere mot helgen, men skylaget kommer til være fortsatt tett så det er ingen stor forbedring vi snakker om, selv om kalenderen da sier mai. 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS