MC-ulykke i Gransherad
Illustrasjon

MC-ulykke i Gransherad

En motorsyklist er kjørt til sykehus etter en ulykke i Gransherad i ettermiddag. Det har vært flere ulykker i nærområdet denne helgen.
Ulykker/Redning
Kyrre Dahl
Publisert : 03.05.2020 20:39
Sist oppdatert : 03.05.2020 20:55

Det var kl 13.21 at Sør-Øst politidistrikt fikk melding om en trafikkulykke i Gransheradveien i Gransherad.

Både politi og ambulanse rykket ut til stedet og den første meldingen var at en MC hadde kjørt ut av veien. Det viste seg at hendelsen skjedde i sørenden av Damvatn. 

Da nødetatene kom fram viste det seg at det hadde vært flere motorsyklister som hadde kjørt i følge, og en av dem hadde sklidd av veien. Det er ikke kjent hvordan dette skjedde. 

Motorsyklisten, en mann i 40-årene, ble kjørt til sykehus i ambulanse, men det er ikke kjent hvor hardt skadet han var, er siste melding fra politiet. 

Ulykken førte ikke til nevneverdige trafikale problemer. 

Ingen sammenheng forøvrig, men lørdag kveld kjørte en bil ut av veien og inn i en fjellvegg i Reshjemveien i Notodden. Det var kun en bil og en fører involvert i ulykken. 

En mann i 20-årene ble sjekket av ambulanse og førerkortet ble beslaglagt,men politiet understreker at det ikke er mistanke om rus/beruselse i denne saken. 

Og natt til søndag kjørte en bil ut av veien på E134 ved Meheia. Bilen skal ha rullet rundt, opplyser politiet. 

Den kvinnelige sjåføren skal ikke ha blitt alvorlig skadet og ble sjekket på legevakten. Bilen var ikke i kjørbar stand. 

Dessuten: søndag morgen kom denne noe merkelige meldingen inn: 06:15 Politiet har rykket ut til en bil som har kjørt av veien. Bilen står hensatt. Ingen i eller ved bilen. Ikke kjennemerker på bilen. Patruljen gjør diverse undersøkelser.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS