Nasjonalparksenteret åpner i  morgen
Foto: Hardangervidda nasjonalparksenter

Nasjonalparksenteret åpner i morgen

Endelig kan vi melde om ting som åpner i Tinn, etter at mye har vært stengt i flere måneder på grunn av korona-pandemien. Ferskeste melding kommer fra Skinnarbu og Møsvatn!
Lokal
Kyrre Dahl
Publisert : 08.05.2020 17:56
Sist oppdatert : 08.05.2020 18:02

 - Hurra vi åpner igjen på lørdag 9 mai og er åpen fra 10 til 16. Søndag serverer vi grønnsakssuppe. Fremover er vi åpent halve uken fra tors til og med søn. Det skriver Hardangervidda Nasjonalparksenter på sine Facebook-sider. 

 - Etter nasjonale føringer og i samråd med kommunelegen i Tinn åpner vi igjen med diverse smittevernstiltak. Ingen er registrert Idag med Corona smitte hverken i Tinn kommune eller nabokommunen Vinje. Husk 1 m regelen, oppforderer Nasjonalparksenteret, som også prøver å friste på andre måter: 

 - Kombiner gjerne en tur i nærområde med et besøk til oss for å se utstilling, filmer eller besøke vårt rikholdige intranett bibliotek med info om alle dyr og planter som lever på vidda.

Hardangervidda Nasjonalparksenter på Skinnarbu er et statlig autorisert nasjonalparksenter for Hardangervidda nasjonalpark, og er samlokalisert med Norsk Villreinsenter Sør som er samarbeidspartner.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS