Tinn jeger og fiskeforening starter sin sesong
Illustrasjon FOTO: Tinn Jeger og fisk

Tinn jeger og fiskeforening starter sin sesong

Fra i ettermiddag blir det skyting på Gaustajorde, og snart blir det også fluekasterkurs, i regi av den lokale jeger og fiskeforeningen.
Lokal
Kyrre Dahl
Publisert : 12.05.2020 12:05
Sist oppdatert : 12.05.2020 12:10

Skyting på leirduebanen på Gaustajorde starter opp tirsdag 12. mai fra kl 1700-1900. Det vil som tidligere være skyting tirsdager og torsdager i samme tidsrom frem til midten av september (stengt i hele juli). Vi ser at det er anlagt en ny fin turvei fra Bruflott til Mæl og registrerer at dette har blitt en populær tursti/vei for innbyggere i Tinn.

Passasjen forbi skytebanen blir stengt med bom fra hver side forbi skytebanen. Så lenge bommen er stengt pågår skyting på banen. Det vil da ikke være mulig å gå/sykle/løpe eller på noen annen måte være mulig å passere skytebanen sikkert langs Måna.

Tinn JFF vil produsere opp nye skilt med informasjon om skytetider ved hver bom og ett flagg heises på dager med skyting. Vi håper folk respekterer skiltingen og at dette ikke blir noe stort problem til tross for at det har blitt et populært område for turer og rekreasjon.

Foreningen avholder også Fluekastekurs med Tommy Aarkvisla senere denne måneden, se hjemmesiden for mer informasjon

TINN JFF
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS