Turistradio med spesialpris i år
Veiskilt som varsler trafikantene

Turistradio med spesialpris i år

Radio Rjukan vil gjerne støtte opp om det lokale næringslivet og tilbyr i år spesialpris for alle som vil være med på turistradioen sommeren 2020.
Radio-nytt
Kyrre Dahl
Publisert : 25.05.2020 18:23
Sist oppdatert : 26.05.2020 10:43

Næringslivet i Tinn har, som mange andre, blitt hardt rammet av koronakrisen. Men, i sommer ser det ut til at svært mange nordmenn vil reise i Norge og da er det håp om at Rjukan er høyt oppe på ønskelista.

Hver sommer tilbyr Radio Rjukan en turistradio med lokal turistinformasjon, nyheter og sommermusikk. Det gjør vi også i år og vi ønsker å hjelpe reiselivet spesiellt og næringslivet generellt med å tilby annonser i årets turistradio til spesialpris. 

Nøyaktig hvor mye det vil koste er avhengig av flere faktorer, men ta kontakt med Jonny Listaul så gir han deg et tilbud som passer din butikk/virksomhet. 

Turistradioen sendes døgnet rundt fra St.Hans til midten av august og det er rom for annonser i alle døgnets timer hele sommeren. Vi kan også tilby reklame på våre websider! 

Vi kan også stå for enkel produksjon av selve lydspotten etter kundens  behov, men vi anbefaler å bruke noen kroner ekstra for å få et profesjonellt radiobyrå til å gjøre jobben, slik at du får ditt helt eget lydbilde. 

TA KONTAKT MED JONNY PÅ TLF 47 39 79 90 eller epost: jonny.listaul@gmail.com

Mer om annonsering finner du under fanen ANNONSERING
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS