Gausta åpner for sommersesongen 1. juni

Gausta åpner for sommersesongen 1. juni

Etter flere ukers nedstengning er det endelig klart – 1. juni slår Gaustablikk Høyfjellshotell og andre servicefasiliteter på Gausta opp dørene igjen. Anette Sveinsson gleder seg over det.
Næringsliv
Publisert : 30.05.2020 00:42
Sist oppdatert : 30.05.2020 00:46

Vintersesongen på Gausta ble kort i år. Grunnet coronaviruset stengte alle virksomheter på fjellet med umiddelbar virkning fra og med 13 mars. De fleste har holdt stengt siden da, og uvissheten rundt eventuell åpning før sommeren har vært stor.

Men nå står det altså klart – det blir en sommersesong også i år, og den kommer snart! 1 juni åpner Gaustablikk Høyfjellshotell med tilhørende servicefasiliteter. Også Gaustabanen og Gaustatoppen Turisthytte åpner i løpet under juni måned.

Det er mange som gleder seg over nyhetene, ikke minst Anette Sveinsson, Daglig Leder på Gaustablikk Høyfjellshotell. Selv om hun poengterer at sommersesongen ikke blir akkurat slik den pleier å være. Nye rutiner skal implementeres og organisasjonen tilpasses alle gjeldende restriksjoner og anbefalinger.

– Vi gjør alt vi kan for at alle skal kunne føle seg trygge på å komme til fjells i sommer. Vi forholder oss selvfølgelig til myndighetenes anbefalinger og følger alle restriksjoner, sier Anette Sveinsson.

Det her er åpent:

1. juni
Gaustablikk Høyfjellshotell (inkl. restaurant)
Gaustatoppen Booking
Sykkelutleie

15. juni
Øvrige aktiviteter på Gaustablikk Høyfjellshotel:
Velværeavdeling og svømmebasseng
Flytende badstue
Velvære og massasje
Båtutleie: SUP, båt, minijoller og kano

26. juni
Gaustabanen
Gaustatoppen Turisthytte

3. juli
Den Lykkelige Sportsmann

 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS