Nye nettsider for Radio Rjukan

Nye nettsider for Radio Rjukan

Radio Rjukan har endelig sitt nye nettsidedesign på plass. - Det er riktignok endel som ikke er helt 100% ennå, men i løpet av noen få dager vil sida fremstå slik den skal, sier daglig leder Ole Jon Tveito. Den nye nettsida er mobil- og nettbrettilpasset, og legger mer til rette for deling og kommentarer.
Radio-nytt
Publisert : 29.01.2015 19:15
Sist oppdatert : 30.01.2015 16:32

- Det var på høy tid å få det nye nettside-designet på plass, mener redaktør og daglig leder Ole Jon Tveito.
- Det var overmodent, og vi har ventet lenge først og fremst fordi vi ønsker en side som er slik vi vil ha den og tilby den til våre mange lesere. Da ønsket vi å fortsette vårt samarbeid med publiseringssystemet til Visto, som også stod for den gamle løsningen.
- Her har vi god oppfølging, og ikke minst får vi tilpasset løsningene slik vi trenger det. De er lydhøre, sier Tveito

- Det har vært viktig for oss å få med nyhetsarkivet fra tidligere, slik at vår verdifulle base med nyheter fortsatt er tilgjengelig på nett, sier Tveito.
- Nå fremkommer arkivsakene med bilder og full service. Det er vi kry over, sier Tveito.

Det blir også endel nye ting på Radio Rjukans nettsider framover, men hva røpes ikke ennå.
- Vi vil fortelle om det når det skjer, sier Tveito, som også lover bedre oppfølging på facebook og twitter i tida som kommer.
- Det blir også bilder i fulle formater tilgjengelig, og ikke bare svært komprimerte bilder, slik det har vært tidligere. Vi har ganske mange forespørsler om bruk av bilder, og det er godt at vi nå kan bidra med å være positiv til det, sier Tveito.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS