Ingen bilforhandlere til Bilens Dag - vil ikke dra korona til Rjukan
Fra en tidligere Bilens Dag

Ingen bilforhandlere til Bilens Dag - vil ikke dra korona til Rjukan

På grunn av korona-situasjonen blir bilforhandlernes del av Bilens dag dessverre i år avlyst. Men det blir fortsatt veteranbiler å se på lørdag 29. august.
Lokal
Publisert : 19.08.2020 10:53
Sist oppdatert : 19.08.2020 11:07

Gjennom flere tiår har Radio Rjukan arrangert BIlens Dag på Rjukan i slutten av august, de siste årene i samarbeid med Rjukan Arbeiderblad. Det så lenge ut til at det skulle bli en dag for både veteranbiler og nye biler også i år, men nå er arrangementet avlyst når det gjelder nybildelen.

Det er korona-situasjonen som er årsaken og spesiellt de siste ukers smitteøkning som blant annet har rammet Kongsberg relativt hardt. 

- Nå har jeg hatt en runde med bilforhandlerne de siste dagene, men det ser ut som om de har fått betenkeligheter. Særlig på Kongsberg har det vært en oppblomstring av covid-19, og bilforhandlerne vil ikke ha på seg at de brakte viruset til Tinn, og heller ikke RA, sier arrangør Terje Waskaas fra Rjukan Arbeiderblad.

- Det så så bra ut før sommeren, og da var alle veldig klare, og vi trodde det ville gå greit å arrangere dette med diverse korona- forbehold, men situasjonen er dessverre ikke den samme nå, og vi som arrangør kan ikke ta noen sjanser i en slik alvorlig situasjon som vi er i nå, sier Waskaas.

Det blir fortsatt arrangert veteranbiltreff på Rjukan den dagen, slik det også pleier å verre på bilens dag.
 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS