Dette har skjedd i helga

Dette har skjedd i helga

Dette er noe av det politiet har registrert som hendelser i Tinn og omegn denne helgen, blant annet en dramatisk brann på hotell i Rauland.
Politi
Kyrre Dahl
Publisert : 07.09.2020 10:38
Sist oppdatert : 07.09.2020 10:47

Utdrag fra politiets logg: 

Lørdag kl: 10:30: Rjukan: Politiet fikk melding om en bil som hadde kjørt utfor vegen. Bilen lå 4 meter ned ei skråning. Politiet har kontroll på 2 personer i 40-årene som skal ha vært i bilen. Begge fremstår alkoholpåvirket. Nødvendige prøver sikres og sak opprettes.

Søndag kl. 17.56: Rauland høgfjellshotell, første melding: Mld om brann i en tørketrommel. Politi og brannv på veg. Ikke meldt om personskade. Evakuering er iverksatt.

Andre melding: Evaluering iverksatt, det er ikke gjort rede for alle personer så langt. Røykdykkere på veg inn i bygget, mye røyk. Ambulanser også på veg, men ikke meldt om personskader.

3. melding: Luftambulanse på veg. Flere røykdykkere på veg på nytt inn i bygget for gjennomsøk av bygget.

4. melding. En person er kjørt sykehuset i Skien av amb. Politiet oppretter sak. Alle ressurser avslutter på stedet.

Søndag kl 12.36: Notodden: Nødetatene rykker ut til Leivstein Motorsportsenter hvor det er meldt om en trafikkulykke. En ATV skal ha kjørt av veien. Oppdateres.

Oppdatering: Nødetater ferdige på stedet. Fører av ATV har lettere skader etter uhellet. Ulykken har skjedd i forbindelse med organisert aktivitet. Politiet oppretter ikke sak.

Fredag kl 19.53: Notodden. Tuven  - UP har hatt laserkontroll på stedet. Det resulterte i 16 forenklede forelegg for fart. Høyeste hastighet ble målt til 85km/t i 60-sone.

 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS