Nytt styre i Radio Rjukan

Nytt styre i Radio Rjukan

Det er nylig avholdt årsmøte i Radio Rjukan AS. Lokalradioen gikk med et overskudd i fjor og det nye styret ser positivt på fremtiden.
Radio-nytt
Publisert : 06.09.2020 11:26
Sist oppdatert : 08.09.2020 17:38

Under årsmøtet i Radio Rjukan AS ble Kyrre Dahl valgt til ny styreleder. Han får med seg Halvor Lognvik, som representerer Radio Vest-Telemark og daglig leder Ole Jon Tveito i det nye styret. Dahl er en av eierne og har lang erfaring med radio, både som programleder og i ledelse. 

Radio Rjukan gikk med et overskudd i 2019 og har foreløpig ikke blitt hardt rammet av koronapandemien i 2020. Det har vært en markant svikt i annonseinntektene, men heldigvis har radiobingo klart seg godt gjennom denne vanskelige perioden. 

Det nye styret ser positivt på fremtiden for lokalradioen og investerer nå betydelige beløp i teknisk utstyr og digitalisering, og har nylanseringer i sikte utover høsten..

 - Radio Rjukan skal fortsatt være en viktig leverandør av lokale nyheter og underholdning, slik vi har vært i mer enn 30 år, sier styreleder Kyrre Dahl. - Samtidig er det viktig å se fremover der det ligger både utfordringer og muligheter for vår lokale radiostasjon. 

Radio Rjukan er en lokalradio som dekker Tinn kommune og er den eneste radiostasjonen som sender på FM i området. Radio Rjukan har daglige sendinger med nyheter og lokale aktualiteter, kultur, musikk og underholdning med fire faste programledere, i tillegg til frilansere.   

 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS