Tre røvertall på Radiobingo

Tre røvertall på Radiobingo

Det er nå tre røvertall på Radio Rjukans Radiobingo, og det vanlige er at spillerne kjøper en bong ekstra for å øke vinnersjansene. - Det er nok også noen få som hiver seg på akkurat når Røvern er på sitt høyeste, og det er flere røvertall også, men hovedregelen er å skive inn en bongjobb ekstra, sier Jan Roger Næset og Odd Terje Mathisen.
Radio-nytt
Publisert : 14.02.2015 07:00
Sist oppdatert : 15.02.2015 17:41

De to bingogeneralene på Radio rjukan merker trøkket når det er flere røvertall. Nå er det 3 røvertall, og sannsynligheten for at røvern ryker, og at en heldig vinner blir over 70.000 kroner rikere på onsdag er overhengende.

- Det er få som bare tenker penger når de spiller radiobingo, men spenningen er desto større når det er flere muligheter til å stikke av med Røvern, tror Odd Terje Mathisen. Han pleier å sitte inne i studio med bingotrekkern, mens Jan Roger pleier å sitte bak spakene og ta de innkomne telefonsamtalene, selv om det kan høres ut som om de sitter i samme rom når bingoen avvikles.

Onsdag klokka 20 regner de med at enda noen flere hiver seg med, og at enda noen flere kjøper en bong ekstra i håp om å stikke av med 70.000-kronersgevinsten.
- Det er ikke lenge før Røvern går nå, det er helt wsikkert, men om den går nå på onsdag eller neste, er ikke mulig å si, mener Jan Roger Næset.

Det har vært nære på et part ganger nå, og det eneste som skal til er at en av bingopremiene trekkes ut på et av røvertallene, og det kan i praksis skje når som helst. Alle spillere har alle tall på alle bonger, det er kombinasjonen de står i på hver bing som avgjør. Man får skaffe seg den rette bongen, dvs. håpe at tallene som trekkes stemmer med bongen du har kjøpt.
Er det du som er heldig på onsdag?

 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS