Tungtvannsserien på DVD 16. mars

Tungtvannsserien på DVD 16. mars

NRK smir mens interessen rundt TV-serien "Kampen om tungtvannet" går høyt i media, og sender ut serien på DVD- og Blu-Ray-markedet allerede før påske. Mandag 16. mars slippes serien ut i butikk, og du kan allerede forhåndsbestille på visitRjukan. Det er også klart at Danskene er først i utlandet med å vise serien i påsken.
med Tinn-tilknytning
Publisert : 04.02.2015 09:06
Sist oppdatert : 04.02.2015 09:41

TV-serien "Kampen om tungtvannet" er blitt tidenes norske dramasuksess på 2000-tallet, og NRK fryder seg over enorme seertall, som viser at bortimot 1,8 millioner nordmenn har sett hver episode direkte, i reprise eller på nett-TV.
Direktetall på over 1,3 millioner og opptil 65% av det totale seerunivers på TV søndag imponerer alle i bransjen i en tid da all mediebruk er fraksjonert i ulike tider og kanaler.
Serien har imponerende 8,8 i karakter av 10 mulige på verdens største filmnettsted imdb.

NRK benytter all mediefokusen som har gitt over 1000 ulike medieoppslag bare i Norge med å sende serien til DVD og Blu-Ray produksjon nå, slik at den er klar til salg allerede 16. mars.
Du kan forhåndsbestille serien hos VisitRjukan og på den største norske distributøren Platekompaniet. Utgivelsen har en nypris på 249,- kroner, og dertil kommer frakt på 30 kroner.

Etter det Radio Rjukan erfarer er førsteopplaget med de 6 episodene uten noe bonusmateriell. Det er vanlig at utgaver med bonusmateriell kommer i en seinere utgivelse, og mange håper at også bakomfilmen som ble sendt sist lørdag vil bli med på DVD'en. Det er altså neppe tilfelle med førsteopplaget, da NRK kjøpte inn bakomfilmen bare for tre uker siden.

Det er også klart at Danmarjk blir første land til å vise serien utenfor Norge. Det er Dansk TV2 som snuppet serien foran DR (Danmarks Radio, Danmarks svar på NRK), og foreløpig plan er å vise serien som dobbelt episoder i påsken, 2., 3. og 4. april, melder R, som også forteller at planlagt visning i Sverige er først til høsten.

Mer om forhåndsbestilling av filmen på VisitRjukan

Du kan fortsatt se serien på NRks nett-TV fram til 7. mars
Bakomfilmen som ble sendt lørdag
 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS