Hellbillies og Blakk på rocken

Hellbillies og Blakk på rocken

Rjukan Rockfestival har kommet over den økonomiske bøygen, og er klare til å arrangere den 17. utgaven av festivalen 10. og 11. juni 2016. Og nå er det klart at Hellbillies er ett av banda som skal stå på scenen i Tveitoparken, for andre gang. Stadige spørsmål om ønskereprise er grunnen. I tillegg er Blakk med sin Raga Rockers-tribute en selvfølge for festivalen, etter Raga-supersamleren.
Rjukan Rockfestival
Publisert : 03.12.2015 08:22
Sist oppdatert : 04.12.2015 09:25

Folket der ute ønsket Hellbillies til Rjukan Rockfestival 2013, og slik blir det også i 2015.
- Denne gang har bandet også ønsket seg tilbake, så det var ikke vanskelig å bli enige, forteller festivalens primus Morten Engh.
10. eller 11.juni er bandet en av toppene når en rekke andre setter hverandre i stevne i Tveitoparken i sommerens vakreste eventyr i Tinn.

Rjukan Rockfestival har vært ute og spurt, og nå kan festivalgjenger ikke si at de ikke blir hørt.
Bildet til venstre er fra Hellbillies forrige konsert i Rjukans festpark.

Festivalpass til spesialpris lagt ut før jul!

Countryrockbandet Hellbillies, et av Norges største band gjennom tidene, er klare for sin andre konsert på Rjukan i forbindelse med festivalen. Det er altså klart for ny fest med Hellbillies til Tveitoparken.

I tillegg er Blakk, Norges beste Raga Rockers-tributeband klare for å rocke festivalen, etter suksessen på slippfesten på Rockefeller 18. november.
Det har blitt nærmest et folkekrav at Blakk skulle stille på årets festival, noe deres nye manager Christer Falck var helt klar på.
- Nå må Rjukan Rockfestival kjenne sin besøkelsestid. Både Blkk og Raga burde spille på festivalen, sa Falck da han gjestet Rjukan på Raga-boks-pakkeoppdrag i forkant av hyllestkonserten på Rockfeller.

Nå er det altså klart at Blakk er booket inn, og at de nå får festivaljobb-tilbud en rekke steder rundt om i sommer.

Og dermed er første utgave av plakaten ute om få dager, og forhåndssalget av rabattert festivalpass igang.
Det vil også følge flere plakatnavn de nærmeste dagene.

- Hellbillies har vært en favoritt for meg i åresvis, og den siste tida har de rocka opp uttrykket sitt, og det passer alltid perfekt at Hellbillies kommer til Rjukan Rockfestival, sier Morten Engh.

Han mener årets plakatopper bør friste de fleste til å forhåndshandle billett til festivalen nå, så sparer man litt ekstra. Det blir nå i slutten av uka lagt ut et begrenset antall festivalpass til spesialpris, som selges til det er tomt.

Linker:
Rjukan Rockfestival på facebook
Festivalpass til spesialpris lagt ut før jul!
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS