Vinteren kom omsider til Rjukan

Vinteren kom omsider til Rjukan

Litt snø tidligere i uka ble til et snøfall på 15-16 centimeter i helga, og dermed er både skiløyper kjørt opp, og det tok av med skøytebanen på torget, takket være ivrige bollebakere og kakao-kokere på facebook. Også skøytebanen på Miland er Islagt de siste dagene, og forholdene er supre, tol tross for at det må måkes snø.
Natur/Vær
Publisert : 11.01.2016 00:34
Sist oppdatert : 11.01.2016 08:16

Det er menge steder på østlandet det kom betydelig mer snø enn på Rjukan og i Tinn, men snøen som kom denne helgen ble tatt godt imot i vinterbyen Rjukan.
15-16 centimeter lett nysnø gjorde susen, og det er nå kjørt opp skiløyper båe i Tveitoparken og på stadion,m der det også er skileik hver uke framover for de mindre.

På torget var det usedvanlig stor aktvitet dsøndag kveld, da en facebookpart mellom flere førte til at Kristian Amundsen og Sidsel Skaret lagde kakao og boller, og dermed var skjøytefest igang med godt oppmøte. Nå spekuleres det på om det er noen måte det kan bli fast rutine på dette i søndager. Det gjenstår å se.
Radio rjukan tok i alle fall noen bilder av aktiviteten, som kan sees nedenfor, og i tillegg har vi lånt noen facebookbvilder av Birgit Løitegaard og Berit Eide.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS