Klima-foredrag i biblioteket

Klima-foredrag i biblioteket

Framtidas vær og klima er temaet når Rjukan Bibliotek inviterer til nytt bibliotekforedrag torsdag 25. februar. Inger Hanssen-Bauer fra Norsk klimaservicesenter ved Meteorologisk institutt holder foredrag. Da kommer klimatolog Inger Hanssen-Bauer, som har arbeidet med den nye klimarapporten "Klima i Norge 2100".
Natur/Vær
Publisert : 14.02.2016 00:00
Sist oppdatert : 25.02.2016 21:18

Er du interessert i været og hvordan det kommer å bli fremover? Da bør du ta en tur innen om Rjukan bibliotek torsdag 25. februar hvor Inger Hanssen-Bauer fra Norsk klimaservicesenter ved Meteorologisk institutt holder foredrag.

Inger Hanssen-Bauer er utdannet klimatolog og har ledet arbeidet med den nye klimarapporten «Klima i Norge 2100». Hun vil snakke om hvordan været i Norge og Telemark vil endres gjennom dette århundret. Jo mer klimagassutslipp jo større endringer og jo større utfordringer for vårt samfunn.

Fortsetter utviklingen som i dag vil Norge bli varmere, våtere, få hyppigere regnflommer, havnivået øker, mer skredfare, men været er en komplisert mekanisme, som henger sammen med mye av det som skjer på planeten og i atmosfæren.

Dette foredraget er en del av høgskole samarbeidet mellom Rjukan Biblioibliotek og Telemark høgskole om forskerformidling.

Klima servicesenter:
Interessant klimaartikkel fra yr:
 
Link til klimarapporten:
 
Klima servicesenter:
 
Dette foredrag er en del av høgskole samarbeidet mellom Rjukan Bibliotek og Telemark høgskole om forsker formidling.

Fakta om arrangementet:
Rjukan Bibliotek - Bibliotekkjelleen
Torsdag 25. Februar Kl. 1900
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS