RjukanRock 2016 ble en fest

RjukanRock 2016 ble en fest

RjukanRocks 17. utgave ble nok en gang en fest, og arrangøren tror det ble en suksess, før alle tall er talt opp. Et publikumstall på omlag 3.000 rapporteres tilsammen over de to dagene, selv om heller ikke disse tallene er endelig bekrefta. Festen og musikken ble nok en gang en stor suksess, og festivalfolket gledet seg over fest til langt uti de små søndagstimer.
Rjukan Rockfestival
Publisert : 12.06.2016 00:21
Sist oppdatert : 20.06.2016 01:46

Så var den 17. utgaven av Rjukan Rockfestival over, etter at Blakk og Kristopher Schau hadde fått avslutte festivalen som noen mener var den feteste hittil. Derom strides det, men at årets festival ga noe for enhver, er hevet over enhver tvil. 
Noenm ener at årets festrivalen ikke var rocka nok, andre igjen mener at den var litt for hard etc., men det koker ned til at alle koser seg uansett.

Etter at Staysman & Lazz, Byting, Dirty Deeds og ikke minst Kvelertak hadde satt sitt preg på publikum, kunne lørdagen bringe en godt knippe artister til et litt høyere aldersnitt. For det var mange som tok turen spesielt for å se Hellbillies på lørdag.
Chemical Music med fast medlem Halvor Rollag og for anledningen Tobias Ørnes Andersen på trommer, ble en fest for få fikk med seg, fordi de brukte for mye tid på å rote seg ut i parken.
The Quarter fikk vist seg fra en komprossløs side, før Hellbillies fikk dra sine slagere for et publikum som gledet seg pover å høre at nytt album er ute til høsten.
På slutten dro gutta skikkelig til i noen rocka versjoner, og lot det rulle på, til storglede for mange av RjukanRocks festivalgjengere.

Så var det et Blakk i storform, som leverte et show som seint vil bli glemt. Med gammel-keyboardisten Olav Gunnar MIdtgarden i første rerkke foran scenen for å se hva han gikk glipp av.
Joakim sang av full hals, med et band som gnistret. Ikke minst Patrick Anderson på trommer og Viggo Syversen på gitar benyttet anledningen til å storspille, og bandet spruta av spilleglede.

Tilslutt var det klart for Rockprisen 2016. Kristopher Schau tok den, før det lagde et helsikes show til langt på natt, der litt pønka rock var satt i høysete. De avsluttet med en gammel Turboneger-schlager, før de rundet av festivalen.

Publikumstallene tyder at det har gått bra, med omlag 3.000 festivalgjester (anslagsvis 1400 mennesker fredag og 1600 lørdag, noe som er Radio Rjukans anslag), og dermed ligger det an til ny festival i Tveitoparken 8. og 9. juni 2017.


Linker:
Mer på www.rjukanrock.no
Facebook: www.facebook.com/RjukanRock
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS