Hvor lenge er Røvern på topp?

Hvor lenge er Røvern på topp?

Så var det onsdag igjen! Radio Rjukans Radiobingo går inn i en ny høysommer med Røvern på topp på 70.000,- kroner. Og det er grunn til å advare om at man ikke bør bli for sommersløv, for Røvern pleier nemlig å gå i juli til heldige vinnere. Jan Roger Næset og Odd Terje Mathisen lurer på hvorfor.
Radio-nytt
Publisert : 16.07.2016 09:18
Sist oppdatert : 18.07.2016 08:36

Røvern er på toppnivå igjen, og tradisjonen tro sender Radio Rjukan sin Radiobingo hver eneste onsdag også sommeren igjennom. 
- Hva er vel bedre enn å benke seg en onsdagkveld med bongene klare og 80.000,- i premier? 
- Alle veit vel at radiobingo er det spillet du kan spille med størst vinnersjanse, uansett spillform, så da er det jo ikke noe å lure på, sier Mathisen. 
- Vi ser at det er mange nye og yngre spiller esom kommer til, og det er både byggelig og overhodet ikke overraskende. Hvem vil vel ikke ta meg seg noen tusenlapper ekstra, enten det er Lykkeliten på 5.000,- eller Røvern på 70.000,- det er snakk om!?

Men hvorfor går Røvern så og si alltid om sommeren?
- Det skjedde ikke ifjor da, uvanlig nok. Men hvorfor er umulig å si.
- Veit ikke, men kanskje fordi at noen av de heldigste eller storspillere er på ferie?  Det er imidlertid noen fakta som er uomtvistelige, sier Mathisen.

- Det er litt færre som spiller i fellesferien, rett og slett fordi de er bortreist på ferie. Samtidig dukker det opp noen ferierende sommergjester som deltar. Ofte har Røvern gått med vi to har hatt ferie, og det har vært sommervikarer inne, men det er også umulig å forklare, sier Næset.
- Kansklje at det er færre som spiller, men at de kjøper flere bonger, fordi de har bedre tid om sommeren, foreslår Odd Terje, ført man må le det bort som en mer eller mindre ibegrunnet teori.
- Vi får kort og godt si at sommere er Røver-tid, sier Jan roger, som inviterer også de som ikke har forsøkt bingo til å prøve seg i sommer.

Radiobingo betyr at alle har alle 90 tall på bongen, men i ulike kombinasjoner. Det gjelder å få alle fem tall i én, to eller tre rekker, og det skjer i fire spill fordelt på 1 time og ett kvarter.
Hvilket som helst tall kan trille ut av datatrekkeren, og dermed kan det være akkurat det tallet du venter på.

- Vi råder jeg alle til å kjøpe en bong ekstra nå. Det øker vinnersjansene ganske enormt, sier Næset, som gleder seg til å distribuere bingokroner hver eneste onsdag, rett etter radiobingo.
- Folk er så fornøyde når de vinner, og dessuten er bingo veldig spennende. Det veit alle som har prøvd, sier Næset.

Linker:
Radio Rjukans Radiobingo på facebook
Radio Rjukan på facebook
Radio Rjukans nyhetsside på internett
 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS