Høstsesongen igang for Radio Rjukan

Høstsesongen igang for Radio Rjukan

Til tross for at sommervarmen slår til igjen, er Radio Rjukan igang med høstsesongen fra onsdag morgen, og siste dag med rein turistradio er tirsdag. Aktueltsendinger morgen, formiddag og ettermiddag er tilbake på lufta. Det markeres også med Radiobingoens Røvern er på topp.
Radio-nytt
Publisert : 15.08.2016 22:26
Sist oppdatert : 15.08.2016 22:39

Onsdag klokka 06.00 er Radio Rjukans morgensending igjen igang, og det samme er Kyrre Dahls Lette formiddagsmiks fra klokka 9 til 11, og God Formiddag klokka 11, lett miks fra klokka 15 til 17 og Aktuell ettermiddag fra 17 til 19.
Jan Roger Næset og OddTerje Mathisen er først igang med Radiobrønsj fra mandag 22. august klokka 13.

Siden det er onsdag, er det også grunn til å kinne om at radiobingo finner sted hver onsdag som vanlig - og nå er røvern på topp, med 70.000 kroner i potten.

- Ellers vil Rocka Sønda' gjøre tilbakekomst fra klokka 18 på søndagskvelden, en satsing som kanskje utvides etterhvert, forteller redaktør Ole Jon Tveito.
- Og nye programmer er på gang, og vil bli annnonsert her på natt og facebook, så følg med utover høsten, sier Tveito, idet Radioen går inn i sitt 29. driftsår, friskere enn på lenge.

- Radio Rjukan går bra. vi har gjort store investeringer det siste året, og vi er nå up to date for nye 10 år, og har klart det på opparbeidet økonomi. Nå er vi snart i tipp topp stand også med ny telefonsentral om få dager.
Jeg ser virkelig frsam til årets radiosesonng som går fram mot radioens 30. driftsår, 1. septmeber 2017.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS